Elhelyezkedés / Location

Családi házunk Budaörs főutcáján, a város szélén található közel a fő közlekedési utakhoz. Az apartmanunk ennek ellenére csöndes (esetleg a tücskök zavarhatják az embert).

 

Our home is situated on the main road of Budaörs, close to the main traffic-lines. Even so the apartment is quiet (only the grasshoppers may disturbe you at night).

Távol, mégis közel  /  Far from the city but with easy acces​

Autóval nagyon könnyen megközelíthető házunk az M1-es (Bécs), M7-es (Balaton) és az M0-ás autópályákról. A tömegközlekedés is kiváló, előttünk található a Csiki tanyai buszmegálló (88-as, 188-as autóbusz) és 5 perc sétával elérhető a budaörsi ingyenes helyi busz (288). A Törökbálinti vasútállomásról pedig vonattal érhető el a nagyváros. Ha a Hungaringre szeretne eljutni, azt az M0-áson, majd az M3-ason könnyedén megteheti.


By car you can reach the M1 (Wien), M7 (Lake Balaton) and M0 easily. There is a busstop just front of our gate (88, 188) and the free local bus (288) stops
5 minutes walkdistance. You can use train also to reach the city and we can give you free ride to the close trainstop. If you want to go to Hungaroring you can use M0 and M3.