top of page

Rólunk / About Us

Egy vendégszerető három fős család vagyunk Budaörsön, aki szívesen lát családokat vagy üzletembereket rövidebb, vagy hosszabb tartózkodásra.       /

Our family lives in Budaörs and we are happy to host familes or business people for short or long stay.

Hogyan kezdődött

 

Házunkat nagy odafigyeléssel építettük, de kiderült, mint sokaknál az első ház, hogy túl nagyra sikerült. Mivel nagyon szeretünk utazni és vendégeket fogadni, kitaláltuk, mi lenne, ha mindezt saját házunkban is tennénk. Így kialakítottunk egy önálló apartmant vendégeink számára. Nagyon szeretjük továbbá a hasunkat, ezért nem csak konyhánkban de a kerti grillen és a kemencében is sütünk magunknak kenyeret és húsokat. Nyáron pedig saját kis konyhakertünkből szedjük a zöldségeket.
Nincs is jobb egy pizzapartinál sok gyerekkel és finom házi paradicsomszószos pizzával, vagy egy malacsültnél Újév napján.
 

How we started

​

However we built our house with full of care, after finishing it we realised how big it is. As we like travelling an inviting people, we decided to make a separate apartment for guests. We are foodlovers and we use not just our kitchen but also our "gardenkitchen" with grill and brickoven for baking bread or meat for dinners and at summertime we just pick our own vegetable from our little kitchengarden.

Cannot be better than a pizzaparty with lots os children and pizza with home-made tomato sause or a half pig at New Years day.

bottom of page